Looking For Anything Specific?

Vezirköprü Kanyonu / (İngilizce için) Samsun'da doğa harikası Kaplancık Kanyonu ... / Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan vezirköprü şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri ile de.

Vezirköprü Kanyonu / (İngilizce için) Samsun'da doğa harikası Kaplancık Kanyonu ... / Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan vezirköprü şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri ile de.. Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan vezirköprü şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri ile de. Samsun'da yaşayan birisi olarak biraz ters bir notlara olan kanyona 2017 yılına kadar maalesef. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit. Yeşilin ve mavinin harmanlanmasıyla, karadenizin tüm güzellikleri bir arada barındıran vezirköprü şahinkaya kanyonu. Kanyon, 1.5 km uzunluğunda, kızılırmak üzerinde kuru ve türkiye'nin ikinci.

Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarma vadi). Samsun'da yaşayan birisi olarak biraz ters bir notlara olan kanyona 2017 yılına kadar maalesef. Vezirköprü'ye 17 km.kanyon turları yaklaşık 45. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği ile de dikkat çeker ve yaklaşık 1500. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten.

VEZİRKÖPRÜ ŞAHİNKAYA KANYONU - Gezivego
VEZİRKÖPRÜ ŞAHİNKAYA KANYONU - Gezivego from gezivego.com
Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü özgürlüğe pedalla bu bölümde samsun vezirköprü de bulunan şahinkaya kanyonuna yaptığımız. Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili samsun büyükşehir belediyesi'nin turistik yatırımlar ile önemini vurguladığı vezirköprü bölgesi, hem. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçe merkezine bağlı kuruçay köyünde bulunur. Vezirköprü sahinkaya kanyonunda tekne turlarinda kaliteli hizmet almak icin sizde hemen randevu alın kaliteli hizmet icin türkmen tur. Kanyon, doğa ve manzara hakkında 7142 ziyaretçi ziyaretçiden 52 tavsiye ve inceleme tavsiyeyi oku. Vezirköprü şahinkaya kanyonu posta kodu 55900. Vezirköprü şahinkaya kanyonu haritası samsun ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Şahinkaya kanyonu'na giderek tekne turu yapıyoruz.

Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit. Vezirköprü kanyon turu vapur hattı (çeltek köyü i̇skelesi), çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumundan başlayıp çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumuna gidene kadar 3 duraktan geçiyor. Samsun, vezirköprü i̇lçesine bağlı şahinkaya kanyonu gezmek için harika bir tercih. Lütfen sayfamızı paylaşarak kanyonumuzu herkesin görmesine tanımasına yardımcı şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan kanyondur. Vezirköprü sahinkaya kanyonunda tekne turlarinda kaliteli hizmet almak icin sizde hemen randevu alın kaliteli hizmet icin türkmen tur. Vezirköprü ilçe merkezine geldikten sonra burada adatepe, oymaağaç ve türkmen köylerini takip. Kanyon, doğa ve manzara hakkında 7142 ziyaretçi ziyaretçiden 52 tavsiye ve inceleme tavsiyeyi oku. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçe merkezine bağlı kuruçay köyünde bulunur. Tatilci ve turistlerin yanı sıra andrenalin tutkunu sporcuların da sık sık. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarma vadi). Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği. Vezirköprü kanyonu görülmeye değer güzel mekanlardan birisidir.samsun 'da görülmeye değer güzel manzaraları mükemmel tekne gezisini yaparak güzel bir gün geçirebiliriz. Kızılırmak'ın yatağını derince yarması sonucu oluşmuş türkmen bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Öncelikle samsun'a bağlı vezirköprü'ye ulaşım sağladıktan sonra otogar'ın önünden devam ederek kavşaktan türkmen köyü'ne doğru olan dönüşe geliyorsunuz. Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili samsun büyükşehir belediyesi'nin turistik yatırımlar ile önemini vurguladığı vezirköprü bölgesi, hem. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarma vadi). Vezirköprü kanyonu görülmeye değer güzel mekanlardan birisidir.samsun 'da görülmeye değer güzel manzaraları mükemmel tekne gezisini yaparak güzel bir gün geçirebiliriz.

Şahinkaya Kanyonu Vezirköprü / Samsun Turkey | Seyahat ...
Şahinkaya Kanyonu Vezirköprü / Samsun Turkey | Seyahat ... from i.pinimg.com
Vezirköprü'ye 17 km.kanyon turları yaklaşık 45. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçe merkezine bağlı kuruçay köyünde bulunur. Kanyona kızılpelit veya türkmen köylerinden rehber eşliğinde yürüme olarak da ulaşım varmış ama bizzat bilgim yok. Vezirköprü şahinkaya kanyonu haritası samsun ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Vezirköprü şahinkaya kanyonu samsun'un ilçelerinden biri olan vezirköprü ilçesinde yer alan eşsiz güzelliği ile samsun'da gezilmesi gereken yerler listesinde ilk sıraları alabilecek bir yer. Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili samsun büyükşehir belediyesi'nin turistik yatırımlar ile önemini vurguladığı vezirköprü bölgesi, hem. Vezirköprü şahinkaya kanyonu posta kodu 55900. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit.

Kızılırmak'ın yatağını derince yarması sonucu oluşmuş türkmen bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Vezirköprü şahinkaya kanyonu haritası samsun ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan şahinkaya kanyonu altınkaya barajı üzerinde yer alıyor. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği. hemen ara yol tarifi al. Vezirköprü şahinkaya kanyonuna nasıl gidilir. Vezirköprü şahinkaya kanyonu samsun'un ilçelerinden biri olan vezirköprü ilçesinde yer alan eşsiz güzelliği ile samsun'da gezilmesi gereken yerler listesinde ilk sıraları alabilecek bir yer. Vezirköprü ilçe merkezine geldikten sonra burada adatepe, oymaağaç ve türkmen köylerini takip. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği ile de dikkat çeker ve yaklaşık 1500. Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan vezirköprü şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri ile de. Yeşilin ve mavinin harmanlanmasıyla, karadenizin tüm güzellikleri bir arada barındıran vezirköprü şahinkaya kanyonu. Kızılırmak'ın yatağını derince yarması sonucu oluşmuş türkmen bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Vezirköprü kanyonu görülmeye değer güzel mekanlardan birisidir.samsun 'da görülmeye değer güzel manzaraları mükemmel tekne gezisini yaparak güzel bir gün geçirebiliriz.

Vezirköprü kanyon turu vapur hattı (çeltek köyü i̇skelesi), çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumundan başlayıp çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumuna gidene kadar 3 duraktan geçiyor. Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan vezirköprü şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri ile de. Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. Kızılırmak'ın yatağını derince yarması sonucu oluşmuş türkmen bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği.

Kanyon ve Tarihi mekanlar - şahinkaya kanyonu, Samsun ...
Kanyon ve Tarihi mekanlar - şahinkaya kanyonu, Samsun ... from media-cdn.tripadvisor.com
Vezirköprü kanyon turu vapur hattı (çeltek köyü i̇skelesi), çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumundan başlayıp çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumuna gidene kadar 3 duraktan geçiyor. Vezirköprü ilçe merkezine geldikten sonra burada adatepe, oymaağaç ve türkmen köylerini takip. Öncelikle samsun'a bağlı vezirköprü'ye ulaşım sağladıktan sonra otogar'ın önünden devam ederek kavşaktan türkmen köyü'ne doğru olan dönüşe geliyorsunuz. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği. hemen ara yol tarifi al. Kızılırmak'ın yatağını derince yarması sonucu oluşmuş türkmen bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Vezirköprü kanyonu oluşumu, özellikleri, giriş ücreti ve ziyaret saatleri (2020). Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği ile de dikkat çeker ve yaklaşık 1500.

Vezirköprü şahinkaya kanyonu samsun'un ilçelerinden biri olan vezirköprü ilçesinde yer alan eşsiz güzelliği ile samsun'da gezilmesi gereken yerler listesinde ilk sıraları alabilecek bir yer.

Vezirköprü kanyonu görülmeye değer güzel mekanlardan birisidir.samsun 'da görülmeye değer güzel manzaraları mükemmel tekne gezisini yaparak güzel bir gün geçirebiliriz. Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili samsun büyükşehir belediyesi'nin turistik yatırımlar ile önemini vurguladığı vezirköprü bölgesi, hem. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği. Samsun, vezirköprü i̇lçesine bağlı şahinkaya kanyonu gezmek için harika bir tercih. Kızılırmak'ın yatağını derince yarması sonucu oluşmuş türkmen bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İlçemiz sınırları içerisinde kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya bara göleti üzerinde bulunan ve i̇lçemize 13 km uzaklıkta olan şahinkaya kanyonu altınkaya. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan şahinkaya kanyonu altınkaya barajı üzerinde yer alıyor. hemen ara yol tarifi al. Lütfen sayfamızı paylaşarak kanyonumuzu herkesin görmesine tanımasına yardımcı şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan kanyondur. Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan vezirköprü şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri ile de. Kanyon, 1.5 km uzunluğunda, kızılırmak üzerinde kuru ve türkiye'nin ikinci. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarma vadi). Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten.

Samsun'da yaşayan birisi olarak biraz ters bir notlara olan kanyona 2017 yılına kadar maalesef vezirköprü. Vezirköprü şahinkaya kanyonuna nasıl gidilir.

Posting Komentar

0 Komentar